Centrala termica pe lemn KESSELTECH

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
  Cazanul din oțel cu combustibil solid care funcționează pe principiul evacuării orizontale a
gazelorde ardere pe trei căi. Este proiectat să funcționeze într-un sistem de încălzire cu apă caldă și nu poate fi utilizat direct pentru producția de apă caldă menajeră.
  Principiul unic de gaze de evacuare a gazelor de ardere cu trei trepte înseamnă că, cazanul este mai eficient în comparație cu produsele similare de pe piață, precum și emisii mai scăzute de poluanți ai aerului și temperaturi mai scăzute ale gazelor de ardere în coș.Toate acestea conduc la o economie în domeniul utilizării energiei. Cazanul este potrivit pentru încălzirea centrală, fie în sistem gravitațional, fie în sistem de circulație forțată (cu pompă).
  Puteți utiliza cazanul cu diferiți combustibili solizi conform datelor tehnice. Deoarece puterile calorice ale tipurilor de combustibil diferă, puterea cazanului poate varia între limita maximă și minimă specificată.
  Indiferent dacă sistemul hidraulic este deschis sau închis, trebuie utilizat acest schimbător de căldură de siguranță în interiorul sistemului, în conformitate cu standardul european pentru acest produs și pentru siguranța întregului sistem de încălzire și a cazanului în sine.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!