Boilere

Afiseaza: 1-36 din 88 produse

 Filtre

Boiler pe lemne sau electric

Descopera oferta noastra si alege produsul care corespunde cel mai bine nevoilor tale! Indiferent de resursele de care dispui sau pe care ai ales sa te utilizezi pentru utilizarea unui boiler, fie ca vorbim de un boiler pe lemn, termoelectrice sau chiar boiler cu doua serpentine sau cu 1 serpentina, vei gasi in oferta noastra un produs care sa se adapteze cerintelor tale si locuintei! Dimensiuni si forme diferite, chiar si metode de amplasare, boilerele au caracteristici variate si este indicat sa studiezi atent oferta inainte de a alege.
Principalul beneficiu este faptul ca utilizarea unui boiler iti ofera independenta si libertate in utilizarea apei calde instant la orice ora doresti chiar daca se efectueaza lucrari de mentenanta la conductele cu apa. Veti resimti cu siguranta si o reducere a costurilor. Achizitionarea unui boiler este o investitie durabila cu beneficii pe termen scurt, mediu si lung. Dimensiunile disponibile il fac sa se potriveasca indiferent de spatiul alocat, de obicei fiind montate in bucatarie si in baie avand capacitati de la 15 l pana la 1500 l. Dimensiunea va trebui sa o alegeti in functie de nevoile de consum, cati oameni vor utiliza apa incalzita de acel boiler.
Boilerele pot fi montate vertical sau orizontal. Cele verticale se monteaza pe perete si sunt in principiu de dimensiuni mai mari, acestea fiind cele mai comune. Boilerele orizontale sunt de obicei de dimensiuni mai mici si pot fi montate in spatii mai inguste. Din punct de vedere al design-ului, un boiler se integreaza armonios in imaginea de ansamblu a oricarei incaperi, fie ca este vorba de o baie sau o bucatarie moderna.
Cand alegi un boiler, analizeaza in primul rand ce resursa doresti sa utilizeze, ce resursa iti este mai accesibila din punct de vedere al costurilor dar si al confortului. Daca iti doresti un boiler pe lemn, ia in calcul costurile pentru achizitionarea lemnului si plata facturilor de energie electrica. Pentru cele electrice, asigura-te ca locuinta este amplasata intr-o zona cu acces la curent electric permanent.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!