Teava PPR

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Tevi PPR

Tevile sunt un element principal al fiecarei instalatii. Deteriorarea lor duce la efecte negative imediate.
Teava din polipropilena este denumita pe scurt teava PPR. Polipropilena este un material plastic rezistent la temperaturi inalte dar si temperaturi scazute, de aceea este un material folosit in multe industrii mai ales pentru sistemele de instalatii.
Teava polipropilena are dimensiuni variate: teava de 20 mm, 25 mm sau 32 mm.
Tevile PPR se folosesc pentru instalatiile de furnizare a apei calde si reci. Acest tip de tevi pot inlocui cu succes tevile galvanice pentru apa potabila, inclusiv pentru cea cu un continut ridicat de calciu. De asemenea, aceste tevi PPR sunt prevazute si pentru transportul lichidelor alimentare, pentru sistemele de irigare ale serelor si gradinilor, pentru instalatii de distributie sub presiune, cu vacuum, pentru distributia diferitelor lichide in industria chimica, la fel pentru furnizarea apei sarate de mare, a produselor petroliere sau a lichidelor erodante (corosive).
Tevile PPR prevazute cu folie sunt concepute special pentru instalatiile de incalzire cu calorifere si sanitare. Folia de aluminiu cu care este prevazuta teava polipropilena scade coeficientul de dilatare/contractie al tevii, prevenind deformatiile ce pot aparea.

Avantaje teava polipropilena:

- Durabilitate datorita proprietatilor fizice ale polipropilenei
- Perforare imposibila datorita curentilor circulatori
- Pierderi mici de presiune datorita flexibilitatii si lubrifierii materialului, ceea ce nu permite depuneri de straturi, turbulente, frecari, etc
- Este prietenoasa cu mediul din punct de vedere al toxicitatii conform normelor de transport ale apei potabile
- Capacitate sporita de izolare termica
- Reduce la minim posibilitatea de condensare
- Rezistenta la temperaturi inalte dar si foarte scazute, previne inghetul
- Conserva energia
- Toate inserarile si eventualele conectari sunt facute din accesorii flexibile cu protectie galvanizata (Ni) si garanteaza jonctiuni impermeabile. Lichidele nu au contact direct cu metalele datorita protectiei izolatoare polipropilenice.
- Proprietati sporite de conectare si asistenta. Eventualele jonctiuni se fac prin elemente specifice, mufe, etc.
- Greutatea mica faciliteaza transportul si manipularea

Ai nevoie de schimbarea tevilor din cadrul instalatiei si te-ai decis la achizitionarea unor tevi din polipropilena? Daca esti in cautare de tevi PPR pentru instalatia ta, descopera oferta noastra avantajoasa!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!