Centrale Termice si Cazane

Afiseaza: 1-36 din 548 produse

 Filtre
Mentinerea caldurii si aerului primitor in casa reprezinta o prioritate imensa pentru orice familie, insa ce ar fi sa iti poti incalzi locuinta in mod eficient cu o centrala termica care sa asigure caldura necesara si care sa consume eficient?
O centrala termica variaza de la forma de incalzire de care dispune si, bineinteles, exista oferte diferentiate si pe baza de oferta de preturi centrale termice. Exista patru tipuri principale de incalzire centrala disponibile: sisteme umede, incalzitoare electrice de stocare, sisteme de aer cald si incalzire urbana. Cele mai frecvente sunt sistemele umede, urmate de incalzitoarele de stocare. Cu toate acestea, trebuie sa alegi in functie de tipul de locuinta pe care o ai, de oferta de pret centrale termice si de modalitatea pe care vrei sa o adopti in incalzirea eficienta a casei tale. Gasesti in oferta noastra o categorie complexa de sisteme de incalzire!

Preturi centrale termice

Sistemul de incalzire centrala este un lucru pe care cu totii il iubim si este de la sine inteles de ce. Doar sa presupunem ce senzatie minunata o ofera aceste centrale termice in acele dimineti reci, in care ne incalzim la centrale termice pe gaz sau sistemele electrice care vin la indemana.
Dar care este mai fiabil?
Ofertele de pret centrale termice difera in functie de tipul centralei.
Sistemele de incalzire pe gaz sunt cunoscute sub numele de „sistem umed”, intrucat un cazan pe gaz incalzeste apa si ofera incalzirea prin calorifere si asigura apa calda prin robinetele din casa ta. Iata cum functioneaza, pas cu pas:
- Un cazan pe gaz are o sursa continua de gaz natural care circula in el de la o conducta care are iesire la o retea de gaz 
- Jeturile de gaz sunt directionate catre o conducta care contine apa rece, incalzind-o pana la aproximativ 60 de grade Celsius.
- Conducta de apa formeaza o mica sectiune a unui circuit continuu mare de conducte ce calatoreste imprejurul casei tale
- Trece prin fiecare radiator de apa calda pe rand si apoi revine din nou la cazan
- Pe masura ce apa curge prin radiatoare, degaja o parte din caldura, incalzind fiecare camera 
Sistemele electrice de încălzire reprezinta o alternativa eficienta pentru cerintele caselor mult mai mari. Aceste tipuri de sisteme sunt compacte si adesea complet silentioase, iar principalul beneficiu este ca sunt 100% eficiente.
 
- Daca gazul de retea nu este disponibil, incalzirea electrica este o alternativa accesibila la incalzitoarele de stocare, ulei sau GPL
- Pot fi rulate cu un tarif electric ieftin
- Caldura disponibila la cerere unde si cand ai nevoie de ea
- Cerinte de service mai mici decat in ​​cazul sistemelor alimentate cu gaz
- Sistemele electrice sunt 100% eficiente
Acestea sunt principalele doua categorii pe care le gasesti in oferta noastra. Te invitam sa descoperi o gama variata de sisteme de incalzire: centrale combustibil solid clasice, cu ventilator sau gazeificare, centrale pe peleti sau biomasa, centrale electrice, centrale pe gaz murale sau de pardoseala.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!