Filtre de apa

Afiseaza: 1-36 din 82 produse

 Filtre

Filtru anticalcar centrala termica

Filtrarea apei este un proces care se realizeaza pentru a elimina calcarul si impuritatile si pentru a spori calitatea apei, indiferent daca vorbim despre apa potabila sau desprea cea folosita in instalatiile sanitare si electrocasnice. Procesul de incalzire al apei din cadrul unei centrale termice favorizeaza aparitia calcarului. In timp, depunerile de calcar pot afecta buna functionare a centralei termice si performantele acesteia. Printre cele mai intalnite efecte negative ale depunerilor de calcar regasim: avarierea componentelor centralei termice, blocarea tevilor din sistem si scaderea eficientei, consum ridicat de energie, aparitia zonelor reci in calorifere, defectarea unor piese componente, zgomot excesiv sau pierderi de apa. De aceea este indicat sa aveti un filtru anticalcar pentru centrala din locuinta dumneavoastra, ca aceasta sa functioneze optim pe termen lung. Filtrul anticalcar poate fi magnetic, cu polifosfati, cu gel sau electronic.

Filtru magnetic anticalcar - Avantaje si beneficii

Filtru magnetic anticalcar Rondo 1/2 Everpro are o structura solida si rezistenta fiind confectionat din magneti permanenti. Durata medie de utilizare a acestui filtru magnetic anticalcar este de 10 ani. Are o gama variata de utilizari fiind folosit pentru prevenirea depunerilor de calcar in toate tipurile de instalatii sanitare. Filtrul magnetic anticalcar este un accesoriu ideal care va avea grija de centrala dumneavoastra, protejand-o de impuritati. Acest filtru de apa se monteaza pe teava care alimenteaza centrala cu apa si astfel retine o mare parte din impuritatile existente in apa menajera.
Printre avantajele unui filtru magnetic anticalcar regasim: centrala dumneavoastra isi va mentine eficienta, datorita acestui filtru intretinerea componentelor centralei este mai usor de realizat, va puteti bucura de o perioada mai lunga de timp de centrala dumneavoastra daca aveti un filtru anticalcar montat si o intretineti corespunzator. Filtrul magnetic anticalcar este usor de montat indiferent de tipul conductei, si garanteaza un randament foarte bun, determinat de functionarea in parametri optimi a tuturor pieselor componente.
Gasiti in oferta noastra filtru magnetic anicalcar pentru instalatiile sanitare din locuinta dumneavoastra!
Daca v-ati convins de beneficiile aduse de un filtru anticalcar, explorati oferta noastra variata de filtre si cu siguranta veti gasi un produs care sa corespunda cerintelor dumneavoastra!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!