Accesorii radiatoare

Afiseaza: 1-36 din 57 produse

 Filtre

Accesorii calorifere

Un sistem complet de incalzire al locuintei are nevoie de toate elementele pentru o functionare optima.
Daca sunteti in cautarea acestor elemente, regasiti la noi cele necesare: suporti, robineti sau set distribuitor de tur-retur pentru calorifere.

O actiune importanta pentru functionarea optima a caloriferelor este aerisirea. Acest proces trebuie sa aiba loc anual, inainte de anotimpul rece, imediat dupa utilizarea sistemului de incalzire. Care sunt semnele ce indica ca este necesara aerisirea caloriferelor:
- daca au fost efectuate reparatii la sistemul de incalzire este posibil ca acestea sa duca la scaderea presiunii
- daca se aud zgomote precum apa bolborosind, inseama ca aerul trebuie eliminat
- verificati daca suprafata caloriferului este incalzita uniform, de obicei acestea se pot incalzi doar in partea de sus si raman reci in partea de jos

Pe timpul sezonului cald cand sistemul de incalzire nu este utilizat, exista posibilitatea ca radiatoare sa piarda din cantitatea de apa de care dispun. Acest proces nu este neaparat vizibil iar cantitatea de apa nu este considerabila. Chiar si in acest caz, aerul se acumuleaza in interiorul caloriferelor si afecteaza functionarea eficienta a acestora. O consecinta este si consumul mai mare deoarece sistemele de incalzire vor trebui sa functioneze mai mult timp pentru a da randament. De aceea un robinet aerisire calorifer este esential pentru a asigura acest proces.
Descoperiti gama noastra de acesorii calorifere pentru ca sistemul dvs de incalzire sa functioneze optim!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!