DEDURIZARE

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Dedurizare apa

Dedurizarea apei consta in procesul de eliminare a sarurilor de calciu si de magneziu, care dau apei duritate. Apa dura afecteaza atat sanatatea noastra cat si functionarea optima a aparatelor de uz casnic. Din punct de vedere al sanatatii, consumul de apa dura poate duce la afectiuni precum pietre la rinichi sau deteriorarea pielii si parului. Apa dura afecteaza pielea lasand-o aspra in urma spalarii. 
Referitor la aparatele de uz casnic, din cauza apei dure se vor acumula depuneri de calcar care afecteaza tevile, astfel durata lor de viata scade, cresc facturile la energia electrica si cresc costurile cu reparatii. In consecinta, trebuie sa ne asiguram de calitatea apei pe care o folosim fie ca este vorba de cea potabila, fie ca este destinata uzului casnic.

Dedurizatoare apa

Procesul de dedurizare are loc cu ajutorul unor dedurizatoare de apa care vor realiza acest proces ca tu sa te bucuri de apa de calitate. Cumpara astazi un dedurizator apa si te poti bucura rapid de apa de calitate! Descopera oferta noastra si alege produsul care corespunde cel mai bine nevoilor tale!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!