Statie Osmoza Inversa

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Statii osmoza inversa

Osmoza inversa (RO) este procesul prin care, prin aplicarea unei presiuni, se forteaza moleculele de solvent sa treaca printr-o membrana semipermeabila, de la solutia mai concentrata catre cea diluata. Folosind osmoza inversa apa contaminata poate fi trecuta printr-o membrana care retine molecule cu dimensiuni mai mari decat ale apei fiind astfel separata de agentii poluanti. Statia osmoza inversa genereaza apa de baut de cea mai inalta calitate. Are capacitatea de a genera apa purificata ce poate fi consumata fara vas de stocare. Acesta poate reduce concentratiile substantelor dizolvate in apa cu pana la la 96%. Utila in special alaturi de espressoare de cafea. Instalare si conectare rapida. Capac transparent care permite vizualizarea modului de functionare. Conceput cu cartuse de unica folosinta si instructiuni simple pentru inlocuire. In plus, are un sistem vizual de informare a duratei de utilizare a filtrelor. Conexiuni complexe integrate intr-un colector, reduce riscul pierderilor de apa. Tehnologie eficienta de economisire a apei, permite economie la factura de apa. Sistemul se opreste automat in caz de neetanseitate, afisajul inteligent va continua sa clipeasca impreuna cu semnalul sonor al alarmei. Recomandata pentru filtrarea apei de la sistemul public de alimentare dar si a apei din put. Se monteaza la punctul de consum (de ex: sub chiuveta). Acolo unde sursa de apa este nesigura din punct de vedere microbiologic, periodic este recomandata dezinfectarea sursei de apa, a instalatiei dar si a intregului sistem de osmoza inversa.

AQUAPUR 

Statia de filtrare a apei AQUAPUR de la Valrom are la baza principiul separarii prin osmoza inversa care poate genera apa de baut de cea mai inalta calitate.
Sistemul este recomandat pentru filtrarea apei de la sistemul public de alimentare, dar si a celei din put. Se monteaza la punctul de consum (ex: sub chiuveta) si poate genera pana la 190 litri de apa pura pentru baut si gatit, in 24 de ore. O Statie osmoza inversa AQUAPUR este formata din 6 trepte de filtrare. Igienizarea sistemului de osmoza se recomanda in urmatoarele situatii:
-Inainte de a monta o membrana noua de osmoza inversa.
-In cazul in care sistemul nu a fost utilizat timp de 2-3 saptamani.
-In cazul in care sistemul a fost infestat microbiologic. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!