Puffere/Stocatoare de caldura

Afiseaza: 1-36 din 101 produse

 Filtre

Puffer - stocatoare de caldura

Poate va intrebati ce este un puffer pentru centrala? Pufferul este un vas de acumulare. El stocheaza agentul termic. Apa incalzita este depozitata in acest vas de acumulare si este folosita treptat ulterior. Un puffer centrala stocheaza energia termica furnizata de cazanele pe combustibil gazos sau lichid si optimizeaza functionarea arzatorului.
Pufferele cu o serpentina sunt utilizate pentru racordarea la doua sisteme de incalzire separate pe cand puferele cu 2 serpentine pot fi racordate la 3 sisteme de incalzire simultan.

Autonomie si pret puffer 1000 l

Scopul unui puffer este de a creste perioada in care este furnizata caldura, stocand agentul termic fara ca acesta sa se epuizeze inutil. Preturile difera in functie de capacitate, cele mai ieftine fiind stocatoarele de caldura de capacitati reduse precum cele de 300 l iar cele mai complexe ajungand pana la 5000 l.
Achizitionarea unui puffer centrala reprezinta o investitie care va poate ajuta sa economisiti consistent reducand cantitatea de combustibil necesara incalzirii.
Descoperiti oferta noastra de produse si alegeti produsul care corespunde cel mai bine nevoilor locuintei!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!