Boilere termoelectrice

Afiseaza: 1-36 din 45 produse

 Filtre

Boiler termoelectric

Boilerele termoelectrice, in plus fata de cele electrice, folosesc in plus si energia termica cu ajutorul serpentinelor. Un boiler termoelectric dispune de rezistenta electrica, daca este folosit doar in baza rezistentei electrice, functioneaza ca un boiler electric, in schimb daca este racordat la sistemul de incalzire al locuintei, este boiler termoelectric. Un astfel de boiler poate fi racordat la o centrala termica sau la un sistem cu panouri solare. Daca nu dispuneti de un sistem de incalzire al locuintei, este necesara instalarea unui boiler electric.
Un boiler termoelectric va reduce costurile energiei electrice, intrucat centrala termica iti ofera simultan atat caldura, cat si apa calda menajera, fara costuri suplimentare. De asemenea, un astfel de boiler detine si un avantaj suplimentar, este prietenos cu mediul inconjurator.
In alegerea unui boiler termoelectric, trebuie sa tineti cont de numarul de utilizatori pentru a stabili capacitatea. Regasiti modele cu diferite capacitati incepand de la 80 litri pana la 5000 litri, in functie de scopul utilizarii. Preturile difera in functie de capacitate.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!