Centrale electrice Ferroli

O centrala electrica iti ofera independenta si confort sporit. Centrala electrica Ferroli este destinata productiei de agent termic de incalzire, fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid.

Prin constructia deosebita a elementelor de incalzire cat si a modului de gestionarea a procesului de productie a apei calde gestionat de catre microprocesor, centralele electrice Ferroli sunt unele din cele mai eficiente echipamente termice cu un randament de pana la 99.5%. Gama de puteri pe care aceste echipamente le acopera, cat si posibilitatea de multiplicare a acestora prin cascadare, asigura solutii tehnice adaptate pentru o gama larga de aplicatii domestice sau industriale: centrala electrica Ferroli 6, 7.5, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 28 kw. 

Caracteristici: afisaj digital de mari dimensiuni simplu si intuitive, ce faciliteaza accesul la meniul de utilizare si selectarea parametrilor de functionare; constructie robusta si fiabila, realizeaza incalzirea agentului primar la temperatura dorita cu ajutorul elementelor incalzitoare; elementul incalzitor al acesteia este format din rezistente electrice, iar selectarea treptei de putere se face in mod gradual functie de necesarul termic; in plus, softul centralei permite functionare alternativa a elementelor pentru cresterea fiabilitatii in utilizare; pentru un confort superior, centrala electrica Ferroli permite prepararea in regim prioritar a apei calde menajera utilizand un boiler indirect; cu o placa electronica de ultima generatie centrala electrica LEB TS permite in plus gestionarea unui sistem de incalzire in pardoseala, cat si programarea perioadei de functionarea gratie cronocomandei incorporate.
Certificatul de garantie contine toate informatiile necesare despre modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie si informatiile necesare pentru contactarea centrelor de service autorizate de producatori.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!