Centrale Termice Electrice

Esti in cautarea unei centrale electrice?

Nu esti inca foarte convins daca o centrala electrica merita in detrimentul uneia pe gaz? Stim! Cand te gandesti la incalzirea pe baza de centrala, cel mai probabil iti imaginezi un cazan pe gaz si calorifere umplute cu apa – adica sistemul traditional cu care esti familiarizat. 
Cauti totusi o centrala electrica la pret avantajos? Atunci te-ai oprit exact unde trebuia! O centrala electrica va fi intotdeauna o alegere mult mai buna decat o centrala pe gaz datorita eficientei sale. Acest tip de incalzire nu este la fel de eficient precum o centrala termica electrica, care reprezinta o alternativa mult mai potrivita, mai eficienta pentru o viata moderna si o casa moderna!
Oferta noastra de centrale electrice preturi este variata, intrucat exista centrale electrice termice pentru fiecare buget si locuinta in parte. Te invitam sa descoperi gama noastra completa de centrale termice electrice, unde vei putea regasi felurite centrale electrice care sa satisfaca fiecare gust, nevoie si preferinta de pret. Iti oferim un pont! Daca esti in cautare de centrala electrica pret avantajos, alege cautarea modelului potrivit in functie de pret descrescator si vei descoperi acolo variantele din care sa alegi cea mai potrivita centrala termica electrica pentru tine!
Prin urmare, cu gama noastra extinsa de centrale electrice preturi avantajoase pentru produse avansate de incalzire electrica, vei regasi un sistem de centrala electrica pret bun pentru buzunarul tau, dar si pentru preferintele tale. Gasesti la noi produse variate, centrale electrice preturi mai mici sau mai mari in functie de tipul tau de casa, dimensiunea pe care o preferi pentru centrala electrica si a altor specificatii tehnice.

Ce presupune incalzirea pe baza de centrala electrica?

Incalzirea prin centrala termica electrica poate insemna doua lucruri – in primul rand, inlocuirea cazanului tau vechi alimentat cu gaz cu un cazan alimentat cu energie electrica sau, in al doilea rand, inlocuirea vechilor radiatoare cu radiatoare electrice inteligente. 
Acestea pur si simplu se conecteaza in jurul casei tale si iti incalzesc intreaga casa fara un cazan. Acest proces presupune tot un sistem de incalzire prin centrala, dar folosirea unor centrale termice electrice conduce automat spre un mod de viata mult mai modern. 
Iata beneficiile unei centrale electrice! Sau de ce sa alegi o centrala termica electrica in detrimentul uneia pe gaz! 
Exista multe avantaje ale alegerii unui sistem de incalzire cu ajutorul unor centrale electrice. Cu gama noastra extinsa de produse de incalzire electrica prin centrala termica electrica, poti mixa incalzitoarele in cele mai eficiente combinatii pentru dimensiunile camerei tale si in acest fel te poti bucura de incalzire precisa si rentabila camera cu camera, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana!

Cel mai avantajos beneficiu este eficienta energetica 

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care le are incalzirea electrica fata de sistemele clasice de incalzire centrala este eficienta energetica inerenta designului modular. In orice sistem de incalzire cu adevarat „central”, apa este incalzita intr-un cazan central si impinsa in jurul casei catre fiecare radiator individual printr-un sistem de tevi. 
Acest lucru este fara doar si poate total ineficient, deoarece in timpul necesar apei pentru a ajunge la fiecare radiator, o cantitate semnificativa de caldura se pierde prin conducte – furnizand caldura acolo unde nu este necesara. O retea traditionala de incalzire centrala are, de asemenea, dezavantajul ca trebuie sa activezi intregul sistem daca vrei sa utilizezi un singur radiator – deci vei folosi mult mai multa energie decat ai nevoie cu adevarat daca vrei sa incalzesti o singura camera.
Sistemele electrice de incalzire nu prezinta niciunul dintre aceste dezavantaje. Fiecare modul de incalzire poate fi activat independent, astfel incat incalzirea camerelor individuale nu este mai putin eficienta decat incalzirea intregii case. Din moment ce incalzitoarele noastre se conecteaza pur si simplu la cea mai apropiata priza, mai degraba decat sa se incalzeasca dintr-o retea extinsa de conducte, spatiul dintre incalzitoare si sursa lor de alimentare este la un nivel absolut – ceea ce face ca multe dintre produsele noastre de incalzire electrica sa fie 100% eficiente la punctul de livrare al caldurii.
Controlul caldurii
Intr-un sistem electric de incalzire centrala, fiecare incalzitor vine cu propriul sau termostat de precizie pentru a calcula cu exactitate puterea de caldura necesara in fiecare camera.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!