DEGIVRARE

Sistem degivrare - Cablu degivrare

Stratul de gheata si chiciura formata in sezonul rece aduce mari dificultati in accesarea facila a anumitor zone. De exemplu, o rampa acoperita de gheata devine aproape impracticabila daca este acoperita chiar si de un strat subtire de gheata. Solutia rapida este adoptarea unui sistem de degivrare care va facilita accesul indiferent de conditiile meteo.

Cablu degivrare

In anotimpul rece cand temperaturile scad considerabil, la risc se afla si tevile sau conductele. Lichidul transportat prin intermediul acestora poate ingheta si astfel sistemele nu vor mai functiona optim. Este indicat sa aveti in vedere si protejarea tevilor sau conductelor cu un cablu degivrare pentru protecție contra inghetului. Cablul de incalzire - cablu pentru degivrare - ofera cantitatea potrivita de caldura atunci cand este necesara in punctele stabilite.
Protectia importiva inghetului cu ajutorul unui astfel de sistem te va ajuta sa fii pregatit indiferent de conditiile meteo nefavorabile care pot aparea. Vezi produsele si comanda online!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!