Centrala termica murala electrica PROTHERM Ray

Daca esti in cautarea unei solutii alternative de incalzire a locuintei tale si iti doresti o centrala termica electrica, poti opta pentru o centrala electrica termica Protherm Ray! Pentru o locuinta moderna si un confort sporit, alegerea unei centrale electrice reprezinta solutia ideala! 

Centrala termica PROTHERM Ray

O centrala electrica Protherm Ray poate avea diferite puteri termice: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24 sau 28 kw. Alege puterea termica in functie de necesitatile locuintei tale! 

Caracteristicile unei centrale termice Protherm Ray: Modulare continua a puterii; Panou de comanda cu display LCD – afiseaza temperatura si presiunea din instalatie; Regulare echitermica (la conectarea senzorului exterior); Autodiagnostica (abilitate sporita de identificare a starilor nestandard / memorie pentru mesajele de eroare); Control simplu si facil; Protectie impotriva inghetului; Pompa cu 2 viteze ce permite comutarea automata a vitezelor; Vas de expansiune incorporat; Regim CMD; Ajustat pentru incalzirea prin pardoseala; Posibilitatea legarii mai multor cazane in cascada; Posibilitatea legarii cu ajutorul releului de decompresie; Posibilitatea conectarii boilerului ACM extern. 
Alege centrala murala electrica pentru producerea agentului termic controlat de microprocesor! Te invitam sa descoperi gama de centrale electrice Protherm Ray la preturi avantajoase. Studiaza oferta si alege chiar acum o centrala pentru locuinta ta! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!