Centrale Termice/Cazane pe peleti

Afiseaza: 1-36 din 47 produse

 Filtre

Cauti un sistem diferit de incalzire al locuintei tale?

Ce bine ai nimerit chiar la oferta noastra de centrale termice si cazane pe peleti! Vei descoperi o gama variata de centrale peleti ieftine din care sa alegi ce ti se pare mai potrivit pentru tine si locuinta ta! Uita de facturile uriase de intretinere si caldura si adopta o noua forma de incalzire confortabila si automata cu ajutorul unei centrale pe peleti!
Incalzeste-ti fiecare camera a caminului tau in mid natural, folosind combustibil pe baza de peleti din lemn cu cea mai buna tehnologie de ardere ce nu dauneaza mediului inconjurator! Acest sistem de incalzire pe baza de centrale peleti transforma eficient, convenabil si ieftin biomasa sub forma de combustibil in caldura, degajand aproape nici un fum de la lemne si contribuind, in acest fel, la protejarea mediului.
 

Ce sunt sistemele de incalzire pe baza de centrala termica pe peleti?

Sistemele de incalzire pe baza de centrala termica pe peleti sunt sisteme de incalzire de ultima generatie si eficiente, care utilizeaza peleti de lemn pe post de combustibil neutru din punct de vedere climatic, operatiunea este complet automata.
Dezvoltarea rapida a peletilor de lemn a impins producatorii de centrale termice si cazane pe peleti sa isi adapteze echipamentele pentru a profita de beneficiile acestui combustibil. Acest tip de sistem de incalzire a devenit in ultima perioada o adevarata inovatie tehnica, imbunatatind eficienta termica, aderenta, fiabilitatea si intretinerea instalatiilor. 

Cate tipuri de instalatii termice pe baza de peleti exista?

In general, se pot diferentia doua tipuri principale de instalatii termice pe peleti: centrala pe peleti si cazane pe peleti. Le gasesti pe ambele in oferta noastra de instalatii termice!

Centrala termica pe peleti

O centrala termica pe peleti este un incalzitor local, creat pentru a genera caldura in camera in care se afla. In unele cazuri, poate fi instalat un sistem de circulatie a aerului cald pentru incalzirea mai multor incaperi. Exista, de asemenea, aparate hibride in care o centrala pe peleti, pe langa incalzirea camerei in care se afla, poate incalzi sistemul de apa calda al unei case.

Cazane pe peleti

Acestea sunt fabricate pentru pentru incalzirea apei sistemului de incalzire centrala. Complet automatizate, aceste cazane pe peleti au o capacitate mare de stocare, permitand o autonomie de cel putin un an.
In functie de fiecare necesitate de putere, aceste cazane variaza de la cativa kW pentru casele cu consum redus de energie pana la peste 1000 kW pentru cladiri mai mari, termoficare si procese industriale.
 

Cum arata un sistem pe baza de centrale sau cazane pe peleti?

Un sistem tipic include un siloz de stocare a combustibilului cu un sistem cu melc care transporta peletii de lemn de la siloz la buncarul de combustibil. Peletii de lemn sunt alimentati din buncarul de combustibil prin sistemul de alimentare cu combustibil in camera de ardere la o rata determinata de setarile de control. Ventilatorul de ardere furnizeaza aer in camera de ardere, iar evacuarea este condusa la cos printr-un orificiu din partea din spate a sistemului. 
Sistemele de incalzire pe baza de centrala termica si cazane pe peleti sunt usor de folosit!
Sistemele de incalzire a peletilor sunt la fel de usor de utilizat ca sistemele de incalzire centrala cu combustibil sau petrol. Cu toate acestea, un sistem pe baza de centrale sau cazane pe peleti provoaca cele mai mici costuri ale combustibilului, precum si cele mai mici emisii de carbon.
Fie ca vorbim despre cazane pe peleti sau centrale pe peleti, acestea sunt sisteme de incalzire cu biomasa relativ simple. Deoarece peletii de lemn sunt in general uniformi ca marime, forma, umiditate si continut de energie, manipularea combustibilului este foarte simpla. Cu toate acestea, exista cateva cerinte de intretinere in curs pentru aceste sisteme.
Incalzirea pe baza de centrale sau cazane pe peleti este 100% ecologica
Peletii constau in principal din rumegus, ceea ce inseamna ca niciun copac nu trebuie taiat pentru a le produce. Sistemele moderne de incalzire a peletilor sunt extrem de curate, indeplinidn chair si cele mai stricte restrictii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!