Centrale Termice si Cazane pe Lemne si Carbune

Afiseaza: 1-36 din 247 produse

 Filtre

Cazane pe combustibil solid si accesorii, pentru confortul casei

Desi sistemele de incalzire s-au modernizat si au fost dezvoltate diferite tehnologii pentru a facilita incalzirea casei, cert este ca in unele cazuri, locuinta nu este racordata la reteaua de gaz, cum ar fi in cazul caselor din mediul rural precum cele batranesti. De aceea, aceste cazane pe combustibil solid si accesorii precum gratarele sau pompele sunt indispensabile. Este o optiune buna si pentru cei care vor sa fie eco-friendly, avand in vedere faptul ca majoritatea cazanelor folosesc lemnul sau tocatura de lemn ca si combustibil.
In magazinul nostru online vei gasi doua tipuri de centrale termice pe combustibil solid: cu si fara gazeificare.

Care este diferenta dintre aceste doua tipuri?

Incepand cu centrala termica pe combustibil solid fara gazeificare mentionam ca acest tip are o ardere directa a combustibilului, iar caldura este transferata direct apei in instalatia de incalzire. Avantajul acestui tip este ca are un design mai simplu si usor de intretinut, dar si costuri de achizitie mai mici si o montare usoara.
Cat despre centralele termice cu gazeificare, acestea au doua etape de ardere, care transforma combustibilul in gaz ce urmeaza sa fie ars intr-o camera separata, pentru a incalzi apa. Avantajele acestui tip sunt faptul ca are o eficienta mai sporita, o ardere completa, emisii reduse de poluanti si mai putina cenusa.
Asadar, acum ca stii diferenta, comanda acum online in functie de nevoile tale. Toate centralele termice pe combustibil solid pe care le vei gasi in cadrul magazinului nostru online sunt calitative, la un pret avantajos!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!