Produse Amenajare Baie

Afiseaza: 1-36 din 358 produse

 Filtre

Produse si accesorii pentru amenajarea baii: instalatii si racorduri


Atunci cand incepem renovarile casei, multe persoane aleg sa inceapa cu baia. De aceea, produsele pentru amenajarea baii sunt indispensabile. Iata ce vei gasi in magazinul nostru online, in categoria produselor de acest tip:

- Seturi de dus.
- Baterii sanitare.
- Rigole pentru baie.
- Vase WC, capace si rezervoare.
- Clapete de actionare.
- Radorduri flexibile.
- Ventilatoare de tubulatura.
- Accesorii.
 

Indiferent de nevoile tale, vei putea gasi produse pentru amenajare in baie, aici


In cazul in care ti-ai achizitionat un corp nou de dus, probabil va trebui sa inlocuiesti bateria veche cu una noua: de aceea, ti-am pus la dispozitie seturile de dus. Totusi, poate bateriile de la chiuveta nu se mai potrivesc acum, iar in acest caz, descopera ofertele de baterii sanitare. Completeaza renovarea cu un vas de WC nou cu o clapeta moderna de actionare.

In cazul accesoriilor, atentia la detalii primeaza. Asadar, poti sa oferi baii tale un nou look printr-o perdea de dus simpatica sau eleganta si poti accentua designul baii cu accesorii precum dozatoarele de sapun, cuierele sau etajerele.

Desigur, asta este doar o mica parte din gama diversa de produse pe care le vei gasi in cadrul magazinului nostru online. La noi, vei gasi doar produse de calitate de la producatori cunoscuti  din aceasta industrie si anume cea a instalatiilor. Asadar, comanda acum cu incredere tot ce ai nevoie pentru amenajare baie!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!