POMPA ELECTRONICA DAB, EVOSTA, 40-70/130 PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA

DAB
Cod Produs: 73P 1412 Ai nevoie de ajutor? 0757085217 / 0754078426
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Pompa electronică Evosta se utilizează pentru sistemele de încălzire în pardoseală. Pompa are rolul de a furniza agentul termic către sistemul de colectoare-distribuitore, care asigură reglarea temperaturii apei din conductele de încălzire. Pompa se montează împreună cu grupul de amestec, apoi se cuplează la colectoarele din dotare ale sistemului de încălzire.

Colectoarele-distribuitoare alături de grupul de amestec și pompa eletronică reprezintă partea centrală a sistemului de încălzire prin pardoseală. Alegerea unui sistem termic prin pardoseală oferă o multitudine de beneficii. Printre cele mai importante avantaje se numără: costurile mult mai mici pentru factura la energie, spațiu mai mult la îndemână, amenajare inetrioară mai ușor de realizat fără instalații inestetice.

Sistemul de încălzire prin pardoseală este foarte eficient din mai multe motive. În primul rând nu are pierderi de căldură pe sistem, mai ales dacă izolarea termică este realizată temeinic. Temperatura de lucru a apei din circuitele de încălzire este la un nivel mult mai scăzut decât în cazul folosirii radiatoarelor, ceea ce duce la utilizarea unei puteri termice mai reduse și, prin urmare, un consum mai mic de energie. Distribuția căldurii se realizează pe verticală, de jos în sus, asigurându-se confort termic pornind de la picioare către restul corpului.

Pentru a obține confortul termic dorit este suficient să setăm temperatura ambientală la o valoare cu până la 2 grade mai joasă decât în mod obișnuit. Astfel, consumul poate fi redus cu până la 20%. Încălzirea prin pardoseală cu agent termic poate fi instalată pentru orice tip de pardoseală. Cele mai uzitate materiale sunt gresia și parchetul, datorită inerției termice ridicate. Putem folosi acest tip de sistem termic pentru locuințe nou construite sau pentru cele în renovare, fiind ideal pentru case și vile cu livinguri spațioase și scări interioare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!