Incalzire in pardoseala sau incalzire clasica? Ce sa alegi pentru viitoarea ta locuinta?

Incalzire in pardoseala sau incalzire clasica? Ce sa alegi pentru viitoarea ta locuinta?
Urmeaza sa pui in aplicare proiectul mult visat? Cand vine vorba de constructia unei case, sunt foarte multi factori de care trebuie sa tii cont. Cu siguranta doresti sa ai o casa rezistenta, care sa iti ofere comoditate si in care sa te poti relaxa la finalul unei zile grele de munca.

Instalatiile sanitare si electrice sunt unele dintre primele lucruri de care va trebui sa te ocupi in momentul in care te apuci de constructia unei case. Comoditatea si rezistenta casei va fi influentata foarte mult de aceste lucruri.

Incalzirea in pardoseala vs. incalzirea clasica

Cand construiesti o casa, vrei sa ai parte de functionalitate si durabilitate. Materialele si modalitatea de constructie vor influenta foarte mult rezistenta casei si, de asemenea, temperatura acesteia. Sigur iti doresti ca pe timp de vara sa ai parte de racoare in interiorul casei, fara sa fii neaparat nevoit/a sa investestesti in aparate de aer conditionat. De asemenea, iarna iti doresti sa ai parte de o incalzire uniforma. Temperatura influenteaza foarte mult confortul de care ai parte intr-o locuinta.


In ultima perioada, varianta incalzirii in pardoseala este din ce in ce mai cautata. De ce? Pentru ca asigura o incalzire uniforma si influenteaza foarte mult temperatura intregii locuinte. Oamenii incep sa renunte in design-ul de interior, la gresie, pentru ca pe timp de iarna, acest material mentine o temperatura foarte scazuta si nu vei putea sa stai descaltat. Daca nu vrei sa faci diferite sacrificii din punct de vedere al amenajarii locuintei, incalzirea in pardoseala este o varianta potrivita. La noi gasesti toate produsele necesare pentru incalzirea in pardoseala, de la diferite tipuri de accesorii, pana la distribuitoare, tevi de incalzire si grupuri de pompare si amestec.

Spre deosebire de incalzirea clasica, cea in pardoseala este mai benefica pentru corp. La acest tip de incalzire, variatiile de temperatura sunt foarte mici pentru ca produce o deplasare scazuta a aerului, si implicit, mai putin praf in suspensie, reducand semnificativ posibilele alergii. In baie si bucatarie umiditatea este mult mai ridicata, iar riscul de aparatie a mucegaiului este mult mai mare. Incalzirea in pardoseala va impiedica aparitia mucegaiului datorita faptului ca zonele umede se vor usca mult mai repede.

Desi este o investitie mai mare decat in cazul incalzirii clasice, incalzirea in pardoseala te va ajuta sa economisesti pe termen lung, deoarece functioneaza la temperaturi scazute ale agentului termic, iar suma de pe facturile de la caldura se va putea micsora semnificativ. Daca incalzirea prin pardoseala va fi dimensionata corect, va raspandi o temperatura uniforma in intreaga locuinta si va putea acoperi intreg necesarul termic. La noi, poti sa achizitionezi un pachet de incalzire pardoseala cu tot ce este necesar.

Ce contine pachetul de incalzire in pardoseala?

  • Teava cu bariera de oxigen

  • Banda perimetrala
  • Aditiv pentru sapa
  • Placa nuturi
  • Curba conductoare
  • Distribuitor colector
  • Cutie distribuitor
  • Robinet cu holender
Indiferent de ce alegi pentru locuinta ta, trebuie sa te asiguri ca iti va oferi confortul de care ai nevoie si ca va fi o investitie buna in timp.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!