Panou STANDARD PK ST 2,5

Cod Produs: SKU-261447 Ai nevoie de ajutor? 0757085217 / 0754078426
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Producător: SUNSYSTEM

Panoul solar plan este realizat cu un absorber fabricat în întregime din cupru de calitate superioară acoperit cu un înveliş special:

STANDARD – acoperire cu lac solar negru

SELECT – acoperire cu ”eta plus”

 

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE

Cadrul din aluminiu este conceput să reziste condițiilor dificile ale mediului exterior astfel încât să îi asigure o fiabilitate ridicată. Concepția cadrului permite un montaj ușor și sigur.

Izolația termică din vată minerală asigură pierderi termice minime chiar și în condiții climatice dificile.

Absorberul este realizat în întregime din cupru și este format dintr-o rețea de țevi cu aripioare acoperite cu o substanță specială pentru o absorbție maximă a radiației solare.

 

Acoperirea absorberului este diferită între modelele STANDARD și SELECT:

La modelul STANDARD este acoperirea este realizată cu un lac special de culoare neagră care este o soluție rentabilă pentru zonele cu insolație puternică sau unde folosirea apei calde este sezon ieră (în perioada caldă a anului).

La modelul SELECT se folosește o acoperire foarte selectivă ”eta plus” de culoare bleu safir care este o combinație ceramică-metal aplicată pe aripioarele din cupru. Datorită gradului ridicat de absorbție (95%) și a gradul ui redus de dispersie termică (sub 5%), panourile solare SELECT sunt o soluție ideală pentru sistemele solare termice folosite pe parcursul întregului an.  Construcția de tip harpă a absorberului duce la pierderi de presiune dinamice foarte mici și, ca urmare, la consumuri scăzute de energie. Fiecare panou solar este verificat hidraulic înainte de a fi livrat.

Geamul de protecție este de tip Durasolar P+. Ca urmare a structurii sale prismatice el captează chiar și razele solare indirecte și le dirijează către absorber. Permite trecerea razelor solare dar limitează reflexia acestora în afara panoului solar. Este un geam cu conținut scăzut de fier (FeO ≤ 0,02%) ceea ce îi conferă un coeficient ridicat de transmisie a energiei a cărei valoare este Tsol = 90,7%. Durasolar P+. este un geam călit la cald rezistent la condițiile atmosferice externe: vânt, zăpadă, grindină.

Garnitura de etanșare este realizată din silicon rezistent la radiațiile UV și asigură o închidere ermetică între geam și cadrul de aluminiu.

 

Racordul hidraulic poate fi:

- Conexiune filetată ½”

- Racord pentru fitinguri de compresie Ø22 – modelele NEW LINE

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!