Telefon comenzi:
0757085217
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0757085217

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea de produse de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in urmatoarele paragrafe. Pentru o corecta folosire a sistemului, se recomanda citirea cu atentie a urmatorilor termeni si conditii.

Prin accesarea acestui site confirmati ca aveti cel putin 18 ani impliniti.

 

Confidentialitate

Roplast-Instal Distribution nu va oferi niciodata informatii despre adresele dvs de e-mail unei terte parti. Informatiile despre dvs. se afla in siguranta la Roplast-Instal Distribution.

Vom folosi adresa dvs de e-mail pentru a va trimite un buletin informativ, informatii despre ofertele noastre speciale, noile produse si ultimele articole.

Noi va protejam confidentialitatea. Vom folosi informatiile despre dvs conform legii (conform Data Protection Act 1998).

Folosim informatiile despre dvs pentru doua motive: pentru procesarea comenzii efectuate de dvs si pentru a va oferi cele mai bune servicii.

Nu va vom trimite e-mail-uri, decat cu acordul dvs.

Informatiile pe care le vom lua de la dvs se refera la: Numele dvs, adresa, nr. telefon, adresa de e-mail.

Nu vom culege niciodata informatii despre dvs. fara acordul dvs. explicit.

Roplast-Instal Distribution nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare, produse care nu sunt pe stoc, clienti care nu au mai comandat de la noi sau care nu si-au onorat comenzile anterioare), pentru onorarea unor comenzi, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul http://www.totulpentruinstalatii.ro  sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda), acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul.

Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Roplast-Instal Distribution, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 doar de catre clienti persoane fizice. Acestea se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Roplast-Instal Distribution va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri , etc.

In unele cazuri, livrarile pe raza municipiului Bucuresti si jud. Ilfov se pot face prin personalul propriu al RoPlast-Instal Distribution. Sunteti deci rugati sa efectuati verificarea produselor in prezenta reprezentantului RoPlast-Instal Distribution. Livrarea facandu-se prin personalul propriu al RoPlast-Instal Distribution, ulterior aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile.

Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile.

Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

Certificatele de garantie sunt emise de firmele producatoare/importatoare, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau va este comunicata).

 

Plangeri

Ce sa fac daca am o plangere?

Daca, din oricare motiv, nu sunteti multumit(a) de RoPlast-Instal Distribution, va rugam sa luati legatura cu noi la office@roplast-instal.ro, sau ne puteti scrie pe adresa noastra. Va vom raspunde în maxim 5 zile lucratoare si va vom aduce la cunostinta numele persoanei din echipa noastra care se ocupa de problema respectiva. Plangerea dvs. va fi rezolvata in maxim doua saptamani de la data sesizarii initiale.

 

Numar de telefon pentru Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC): Infocons - 021/9551.

Adresa de mail ANPC o gasiti la: www.anpc.gov.ro.