Telefon comenzi:
0757085217
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0757085217

Returnare

Transport

- Livrarea comenzii pentru articolele aflate pe stoc, se face intr-un interval de 24-48 ore in functie de optiunea clientului.
- Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.
- Pentru informatii suplimentare privind livrarea comenzilor puteti suna la numarul de telefon: 0757085217.

-Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie, sau prin firme de curierat Urgent Curier, gratuit  sau contra cost, in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare.Pentru alte localitati cereti detalii despre costurile de livrare.

-Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de FACTURA si CERTIFICAT DE GARANTIE.
-Transferul proprietatii asupra bunurilor livrate se face numai in momentul achitarii integrale a valorii bunurilor.  

Livrarea prin curier - se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, contra cost, cu ajutorul serviciului de curierat rapid - Urgent Curier, in 1-2 zile lucratoare, in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra.

 

Livrarea se face de Luni pana Vineri intre orele 9 - 18.

 

Produsele livrate prin curier sau flota proprie trebuie verificate la primirea lor. Semnati de primire numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula.

 

 

Retururi

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 doar de catre clienti persoane fizice. Acestea se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu o adresa scrisa de denuntare a contractului, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Roplast-Instal Distribution va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri , etc.

In unele cazuri livrarile se pot face prin personalul propriu al Roplast-Instal Distribution. Sunteti deci rugati sa efectuati verificarea produselor in prezenta reprezentantului Roplast-Instal Distribution. Livrarea facandu-se prin personalul propriu al Roplast-Instal Distribution, ulterior, aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si, ca urmare, nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile.

Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu, se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.

Certificatele de garantie sunt emise de firmele producatoare/importatoare, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau va este comunicata).