Telefon comenzi:
0757085217
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0757085217

Cum platesc ?

Modalitatile de plata sunt urmatoarele: 

-numerar, la sediul nostru.
-numerar, in momentul receptionarii marfurilor la domiciliul dvs.
-virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati, suplimentar, trimiterea unei facturii proforme, diferita de cea generata automat de sistem. In aceasta varianta, livrarea marfurilor se face dupa intrarea intregii sume in contul nostru.

 

-Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie, sau prin firme de curierat (Urgent Curier), gratuit  sau contra cost, in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare. Pentru alte localitati cereti detalii despre costurile de livrare.

 

-Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului si sunt insotite de FACTURA si CERTIFICAT DE GARANTIE.

-Transferul proprietatii asupra bunurilor livrate se face numai in momentul achitarii integrale a valorii bunurilor. 

 

Livrarea prin curier - se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, contra cost, cu ajutorul serviciului de curierat rapid - Urgent Curier, in 1-2 zile lucratoare, in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra.

 

Livrarea se face de Luni pana Vineri intre orele 9 - 18.

Produsele livrate prin curier sau flota proprie trebuie verificate la primirea lor. Semnati de primire numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula.